Free delivery for Bulgaria above 50lv

Още ли използваш пластмасова самобръсначка?

@roseandmatcha, 22 Септември 2019

Още си спомням, когато бях на 6 години, стоманената самобръсначка на дядо ми ми изглеждаше като нещо много страшно. Може би ми бяха казали, че мога да се порежа и аз никога не посмях да я докосна.

Когато за първи път, преди почти година, използвах метална самобръсначка, бях много внимателна и подходих към нея с недоверие. Но ми беше доста интересно и все пак съм millennial, а да се бръснеш с метална самобръсначка е доста old school и hipster. Нямаше как да не пробвам.

Първото ми бръснене беше на подмишниците. Плъзгах самобръсначката без да натискам, използвайки единствено тежестта й (тя е доста по-тежка от обикновените самобръсначки). Оцелях. Бях доста впечатлена. Следващия път се престраших да я пробвам и върху краката. Бръснех малки участъци с движения само в една посока, без да връщам в противоположната. Когато стигнах до коляното, си помислиш, че просто няма начин да се справя с него. Но всъщност го свих и с леки движения отново без натиск коляното беше избръснато. В началото ми отнемаше малко повече време, отколкото с пластмасовата самобръсначка, но това не ме демотивира, защото цялото преживяване да се бръсна с метална самобръсначка беше доста вълнуващо. В интерес на истината, с времето станах по-смела и в бързината ми се е случвало да се порежа, но нищо по-различно или по-страшно от порязване с пластмасова самобръсначка.

Да, знам че всички се питате дали също става за интимните зони. На кратко – да! Също толкова лесно е, колкото с обикновените самобръсначки. Честна дума. Щом нашата ко-създателка Полина, която е малко непохватна (сама си го признава!), ми се обади и ми каза – “Не очаквах да е толкова лесно! Дори там долу!!!”.

Ако не ни вярвате, пробвайте сами! Може да тествате нашата и ако не ви хареса да ни я върнете в срок от 30 дни. Между другото, когато един път преминете към метална самобръсначка, ще се чудите къде ви е бил акълът да се бръснете цял живот с пластмасови, които ще се разграждат до 1000 години.